13.4.07

Swing low..

..sweet cherry. Make it awful.

Käsi ylös, ketkä ovat helsinkiläisiä? Näittekö alkuviikosta Säätytalon lähistöllä matkailuautoa (vähän ku Bryggarella) jonka kyljessä oli jotain opiskelijaviestejä? Ette? No kai sentään luitte SYL:n ja muiden opiskelijajärjestöjen tempauksesta keskiviikon Hesarista? Ai ette sitäkään? No, ei Bryggarekaan päässyt tuolla taktiikalla läpi. Ja nyt sitä masentaa. Kuten opiskeljoitakin (25% and counting..).

Mut hei. Siellä kyllä kävi oikeasti puoluemiehiä aamukahvillakin. Eli onhan opiskelijaliikkeellä vaikuttavuutta. Ainakin mediaosumien valossa. Ja opintoraha tullee. Mutta entäs maksuttomuus? Kuulin, että se olisi ollut kanssa yksi päätavoitteista. Duunia tehtiin, homma eteni ja Kokoomuskin otti painostuksen jälkeen tilauskoulutuksen. Eli hyvin meni, kunnes tuli tuli Vanhasen teflonpannusta (siihen ei tartu kyllä mikään, oikeasti, ei edes merikukat.. aika näyttäköön sanani oikeiksi..) päähän. Miksi näin? Emmekö halunneetkaan saada Anu Vehviläiseltä audienssia ja vaikuttaa? Loppuiko minulta yritys kesken? Vai oliko se vain jotain muuta? Ehkä. No ehkä sattumankauppa (no ei kyllä toi!) on meidät pelastava.

Oon jo pitkän aikaa etsinyt helsinkiläisistä levykaupoista Holen Celebrity Skin-levyä. Reunahuomautuksena sanottakoon, että se rokkaa, oltiin Courtneysta mitä mieltä vaan (tai eihän tää reunahuomatus ole, keskellä leipätekstiä). Meinasin jo tilata sen netistä ja rekisteröidyinkin johonkin palveluun. Siis levyostopalveluun. Onneksi kuitenkin viime hetkellä löysin sen Keltaisesta Jäänsärkijästä (itsenäiset levykaupat jyrää, in your face internetti!). Ostin sieltä myös heräteostoksena kaksi Peer Güntin alkuperäistä älppäriä. Jaa, että miksi? No nyt voin todistaa lapsenlapsilleni a) tienneeni, mikä on lp-soitin ja b) olleeni nuorena(?) aika kova rokkijätkä. Ja ovathan pojat (mitä ne on? 45v?) sentään Kouvolasta.

Tästä tulee hyvä viikonloppu?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home