15.4.07

Askel eteenpäin

Oh, olen huutanut 'loistavaa', 'mahtavaa' ja 'aivan mahtavaa' vaikka kuinka monta kertaa tämän illan aikana. Ohjelmassa on ollut hallitusohjelmaneuvottelujen lopputuloksen odottaminen ja tiedonrippeiden kerääminen. Miksi muuten tätä jännitysnäytelmää ei tuotteisteta Euroviisujen tapaan tuotteeksi? Edellytykset olisivat aivan kohdallaan.

Henkilökohtaisesti sain kaksi osumaa nykyiseen hallitusohjelmaan. Ensimmäisenä opintoraha-kamppis näkyy hallitusohjelmassa meidän vaatimana korotuksena. Oikein veikattiin myös se, että tulorajoja ei lähdetä laajemmin tuomaan vaikuttamiskampanjaan, koska ne luultavasti tulevat itsestään. Ja niin kävi. Kuten ennen joulua muutama kommentoi, vuosi sitten tai vielä syksyllä ei moni olisi uskonut, että opintorahaan saadaan näin tuntuva korotus. Mutta niin siinä vaan käy!! Unelmista rakentuu tulevaisuus :).

Toinen ISO riemu ratkesi sisäisen adoption kirjauksesta. Viime kesänä hedelmöistyhoitolain alla meidän viiden naisen joukko lähti rakentamaan vaikuttamiskampanjaa www.toivottulapsi.com -sivujen ympärille, jota seurasi mielenosoitus eduskunnan edessä lokakuussa, jotta hedelmöityshoitolaki menisi läpi homo-ystävällisenä. Ja se meni. Kampanjaa jatkettiin kevyemmin vaalien alla sisäisen adoption osalta, mutta olen aivan varma, että syksyn kuuma keskustelu heijasteli hallitusohjelmaan.

Nämä fiiliksen päälimmäisenä. :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home