16.2.07

Keskusta avaa peliä konkretialla

Kulttuuriministeri Saarela julkaisi tänään tiedotteen, jonka mukaan Keskusta esittää opintorahan korotusta 15 prosentilla ensi vaalikauden aikana. Tyhjää sanahelinää? Ei. Emme ainakaan usko. Tiedotteessa on nimittäin mukana myös korotuksen hintalappu, n. 70 miljoonaa euroa. Mutta vaalien alla kaikki on tietenkin mahdollista.

Vahvennuksena Keskustan mielipiteelle voi pitää eilistä MTV3:n vaalitenttiä (jos sitä älyvapaata korttien nostelua voi miksikään tentiksi kutsua), jossa Vanhanen ja Kiviniemi lupasivat samaa asiaa.

Nyt odotellaan sitten Demarien vastausta. Vai ovatkohan jo fakkiintuneet omaan vaaliohjelmamantraansa…

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Yllättäen SYL myötäilee taas kepua. Eikö sitä voisi joskus kattoa asiaa vähän laajemmin? Taas teitä vedätetään..

3:21 PM  
Anonymous Anonymous said...

Katso itse vähän laajemmin. Sinua taas vedätetään. Sitä patsi jos opintotukiministeri tekee jotain opintotuen osalta, niin SYl todellakin kommentoi sitä.

11:29 AM  
Blogger Esa Suominen said...

Jotain tällaista nähtiin jo tulorajakeskustelun aikoihin. Opiskelijat kehuivat Saarelan vaikkei tämä koskaan puhunut opiskelijoiden ainoasta tavoitteesta sanaakaan.. Demarien vaaliohjelmassa lukee opintorahan korotus.

6:14 PM  
Blogger asiaa said...

Niinpä niin. Onhan se vaaliohjelmassa. Mutta mikä estää demareita julkisesti nostamasta sitä hallitusohjelmatavoitteeksi, 15 prosentin ja hintalapun kanssa?

Ja tuo kritisoitu SYL:n kommentti löytyy täältä.

8:33 PM  

Post a Comment

<< Home