12.1.07

Kansaa edustavista blogeista

Ja sitten jotain ihan sitä samaa.

Useista suista on joulun välipäivistä lähtien (mielenkiintoinen termi muuten, eikös joulujen välissä ole noin 350 päivää?) tiukattu, että missä päivityksemme viipyvät. Luultavimmin ihmiset (siis ne, jotka omaavat jotain linkkejä tähän toimistoon - eli ne kolme ihmistä, jotka tätä lukevat..) ovat silmät kiiluen halunneet saada huomioita ja analyysia uusista hallituksen jäsenistä. Nääh, emme taida. Ainakaan vielä. Suojattomiin on liian helppo iskeä.

Sen sijaan voisimme tarttua ajankohtaisesti(?) kansanedustajaehdokkaiden kotisivuihin ja blogeihin (eiks niillä kaikilla ole joku viritelmä?). Mutta tarjoaako sekään mitään. Osa jengistä julkaisee blogissaan kaiken mitä on koskaan sanonut tai julkaissut missään ja ruutu on täynnä kunnon poliittista jargonia. Toinen ääripää ovat nämä tänään-oli-kiva-päivä-hain-lapset-tarhasta-kirjoittajat.

Mut mut. Näin vaalikeväänä kaikki ehdokkaat ovat tietty innoissaan mistä tahansa julkisuudesta. Tai jotain sen suuntaista. Eli voisimme antaa muutamia ilkeitä kommentteja sinne tänne ja seurata reaktioita. Eli pakotetaan ihmisiä ottamaan kantaa? Eiväthän ne muuten, kun emme ole tarpeeksi tärkeitä.Vielä. Eikä meistä kumpikaan ole edes tavannut Dingoa. Vielä.

Esimerkinomaisesti eräskin NYT-liitteen omaksi suosikikseen valitsema kansanedustaja muutti heti lehden ilmestymispäivänä suuntaansa joulurauhakirjoittajasta kantaa ottavaksi älyköksi tjsp.. Eli vaikutusmahdollisuuksia on. Ainakin erkkolaisilla.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Harvoin tulee kommentoitua tuntemattomien blogeihin, mutta idioottimaisuuksista provosoituneena otan kantaa niinkin merkittävään asiaan kuin arvon taisteluparin ihmettelyyn "joulun välipäivät" -termistä. Se viittaa joulun ja uuden vuoden väliseen aikaan (eli lingvistinen käänne voisi johtaa termin laajentumiseen, mutta uskon vähemmistön olevan niitä, joita ei terminologian taustaa tunne) - eikä siis tarkoita kahden joulun välistä aikaa.

9:42 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ei kait ensimmäinen negatiivinen palaute saanut Teitä vain hiljenemään? Missä on sarkastinen tyyli, piikkittelevät kommentit ja suorasukaisuus ennen kaikkea? Älkää vain lamaantuko vaalien ja palautteiden alla vaan taistelkaa barrikadeja vastaan!

11:46 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ootte kyllä ihan oikeassa noista kansanedustajien blogeista. Ihmeellisen turhaa. Ja sitten vielä väitetään, että niillä olisi joku ratkaiseva merkitys.

12:37 AM  
Anonymous Anonymous said...

Missä vaalipiirissä teitä voi äänestää?

12:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

Niin se taitaa mennä, että parempi tulla muistetuksi mistä tahansa yhteyksistä kuin ei mistään yhteyksistä. Ja kyllähän aina on muotia profiloitua "tavallisena perheen isänä/äitinä", joka "ajattelee sitten meidänkin perheen etuja siellä Arkadianmäellä".

Eikös demokratia (yksi henkilö, yksi ääni) kehota populismiin? Miksi yrittää vedota "älymystöön" kun naapurin ranea miellyttämällä saavuttaa saman tuloksen?

6:18 PM  
Blogger asiaa said...

Sattuvasti ajateltu. Melkein, kuin me olisimme olleet asialla. Kansalle riittää leipä ja sirkushuvit. Ja kirkuvat otsikot. Kait tähän saumaan eräidenkin puolueiden rekryämät maajussit, missit ja mietaat tähtäävät.

Uusimmassa (pe 2.2.) Ylioppilaslehdessä oli aika mainioita maajussilainasanoja.

Ja juu. Älä Elli huoli, emme vaikene, koska sehän voisi olla älykästä.

2:41 PM  

Post a Comment

<< Home