25.1.07

Caps Lockilla eduskuntaan?

Nuorten ja opiskelijoiden vaalikone avautui tänään juhlallisesti. Juhlatunnelmissa (ja noin puoli tuntia lähdekoodin kanssa taistellen) laitoimme mekin bannerin tämän sivun ylälaitaan. Aika kaukaa on kyllä haettu, että joku, joka tälle sivulle eksyy, ei olisi vaalikonetta (edes jotain niistä) ennen nähnyt. No, aina pitää yrittää. Valomerkkiin asti.

Nyt sitten on aika hurjan analysoinnin. Mitä ne ja varsinkin ne ovat sanoneet opintorahasta, maksuttomasta koulutuksesta, jne.. Ensimmäinen huomio kyllä kiinnittyi ISOIHIN kirjaimiin. Ainakin Helsingin vaalipiirissä vain Kokoomuksen ehdokkaat (eivät kaikki) olivat kirjoittaneet nimensä isoilla kirjaimilla. Tehokas tapa erottua. Oikeasti siis. Mutta kuka onkaan nero tämän idean takana? Vai näytetäänkö tällä tavalla, että kuuluu tiettyyn tiimiin? Benin? Kenen? Liikaa kysymyisiä? Apua? Nuoret haluavat tietää!

1 Comments:

Blogger Tatu said...

Häkellyttävä huomio. Ilmankos ne näyttivätkin jotenkin epäilyttävän houkuttavilta. Onneksi ei ollut sähköistä ennakkoäänestysmahdollisuutta saman tien.

Ehkä siistein vaalikone on kuitenkin MTV3:lla, jossa saa asetella pallukoita nelikenttiin.

5:18 PM  

Post a Comment

<< Home