20.12.06

Ei-virallinen-kirjoitus

Jahans. Nyt on sitten tullut ensimmäiset negatiiviset palautteet tästä kirjoittelusta. Se kai kuuluu asiaan, mutta emme taida vielä luovuttaa. Toivoisimme kuitenkin, että palautteet kirjoiteltaisiin tuonne tämän palstan kommenttiraitaan. Sana on täysin vapaa. Fiilispohjalta. Antaa tulla vaan.

Ja pitäisiköhän vielä myös painottaa sitä, että nämä kirjoittelut eivät tosiaan ole mitään virallisia tai edes loppuun asti mietittyjä henkilökohtaisiakaan mielipiteitä. Kuten ensimmäisessä postauksessa luki, on tässä kyse työhuoneen tuskailuista. Eli siis henkilökohtaisesta tilityksestä. Kun te muut luette tätä, pitäisi sen olla hauskaa. Vahingonilo kunniaan!

Tänään oli toimiston joululounas Konstan Möljässä. Höyrylaivan kuvia seinällä. Toimi, kuten myös ruoka. Tuli tosi hyvä fiilis, vaikka koko ajan tässä väsyttääkin.

Tästä lopuksi vielä joulumieltä Teekkarijoulupukin radiohaastattelusta (hymyilytti ainakin mua).

Peace out.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kansalaiset Dempsey ja Makepeace!

Älkää luovuttako. Punaisessa Pohjois-Suomessa ajatuksenne ovat herättäneet suurta kuohuntaa ja syvään juurtuneet, ikiroutaa hitaammin muuttuvat ajatukset, ovat heräilleet turuilla ja toreilla (lähinnä turuilla, sillä täällä jumalan paiskaamassa paikassa ei toreja juuri ole).

Jatkakaa aatteenne polttamista ja suomikaa sydämenne kyllyydestä myös ensi vuonna, sillä joskus oikeamieliset perivät maan. Tämä tosin taitaa tapahtua vasta sinisen hallituskauden jälkeen.

Hyvää joulua molemmille!

1:38 PM  
Anonymous Anonymous said...

Typerää valitusta. Kyllä teidät on jo huomattu.

1:43 AM  
Anonymous Anonymous said...

Useammin ja tiiviimpää, toivoo nimimerkki "yksin kaikkia vastaan".

3:48 PM  
Blogger asiaa said...

Pohjoiseen kiitokset kannustuksesta. Havut ladulla piristävät aina. Muutenhan voisi käydä niin, että valtapoteromiehet (kts. Matin sivuilta) oikeasti perisivät tämän maan.

Ja joo, yritetään olla lyhyempiä. Siis sanoissamme.

Dempsey ja Makepeace vaikenevat. Ensi viikkoon asti.

5:50 PM  

Post a Comment

<< Home